Verzenden

Pre-Order
Sommige van onze producten zijn verkrijgbaar in een Pre-Order. Het kan ongeveer 2 of 3 weken duren voordat het artikel verstuurd gaat worden. Houd hier rekening mee.

Limited
Sommige van onze producten zijn verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage. Deze producten zijn exclusief en worden niet bijgevuld.

Gratis Verzending
Bestel simpel en snel online via de website. De verzendkosten voor Nederland zijn gratis. We doen er uiteraard alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Feestdagen
Tijdens feestdagen kunnen orders een vertraging van ± 3 werkdagen oplopen. Wij doen ons best pakketten altijd dezelfde dag te versturen!

Order Picking
Nadat de order is voltooid verzenden wij een e-mail met daarin een overzicht van de order en het ordernummer. De order is dan in behandeling genomen. Houdt er rekening mee dat we soms 1 tot 2 werkdagen nodig hebben om de orders te overhandigen aan het postbedrijf.

Track & Trace
Nadat de order is overhandigt aan het postbedrijf wordt een email verstuurd met een track&trace code. Hiermee kan je de order volgen.

Retourneren

Kosten
Bij het retourneren van jouw order ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. We adviseren om jouw retourzending met een track&trace op te sturen zodat je bewijs hebt van jouw retourzending. Je kunt jouw order retourneren, mits deze in dezelfde staat is zoals ontvangen.

Refund
Wij storten het volledige bedrag terug van de producten die zijn geretourneerd binnen 14 dagen.

Ruilen
Helaas is ruilen bij ons niet mogelijk. Past het artikel uiteindelijk niet en heb je een andere maat nodig? Dan adviseren wij om een nieuwe bestelling te plaatsen voor de juiste maat en het ongewenste artikel te retourneren.